Vi sender fragtfrit
Ved køb over 5000 kr.

Kontakt os på:
(+45) 43 62 44 44

Vores åbningstider:
Mandag-torsdag: 8.30 -16.00, Fredag: 8.30 -15.00

Serveringsvogne

Med nye serveringsvogne i den rette model kan du sikre en nem og hurtig anretning i kantiner og lignende. I vores sortiment af kantinevogne finder du nemt et stort udvalg af serveringsvogne med to til fire hylder, der er nemme at rengøre, så du sikrer en høj hygiejnestandard. Derudover fører vi flere forskellige kassevogne til opbevaring af øl og sodavand. Du kan derfor altid finde lige præcis de kantinevogne, der matcher indretningen og behovene i netop din virksomhed bedst muligt.
Når du køber din serveringsvogn her hos Georg Rauh Miljø, kan du vælge mellem flere forskellige modeller i rustfrit stål, som er en både æstetisk, hygiejnisk og robust løsning. Derfor er de et populært valg til kantiner og storkøkkener. Vi leverer både helstøbte og usamlede modeller. De helstøbte har en maksimum belastning på 200 kilo, mens de usamlede har en maksimum belastning på 100 kilo. Alle er de udstyret med hjul i god kvalitet, hvoraf to er udstyret med bremse. Foruden vores serveringsvogne i rustfrit stål fører vi to modeller med hvid– eller blålakerede stålrør og drejelige grå gummihjul med bremse.
Er du i stedet på udkig efter en kasse– eller etagevogn til kantinen, er dine muligheder mange, når du handler her hos os. Du kan nemlig vælge mellem kassevogne til øl med plads til alt fra en enkelt til 11 plastkasser. Du kan tilmed købe plastkasser, der passer perfekt til kassevognen til en konkurrencedygtig pris her i webshoppen. Dertil fører vi de populære etagevogne i elforzinkede stålrør og plads til 18 plader. Disse er ideelle til opbevaring samt servering af smørrebrød og lignende.

Viser 1–12 af 18 resultater