Vi sender fragtfrit
Ved køb over 5000 kr.

Kontakt os på:
(+45) 43 62 44 44

Vores åbningstider:
Mandag-torsdag: 8.30 -16.00, Fredag: 8.30 -15.00

Fødevare godkendte affaldsbeholdere

I serien af Fødevarebeholdere findes produkterne i rigtig mange farver, og vi har derfor opdelt beholderne i undergrupper, alt efter model/rumfang:
> Beholdere 40-60 liter> Beholdere 70-90 liter > Tilbehør
 
Hos Georg Rauh Miljø ved vi alt om affaldshåndtering. Vi kan tilbyde affaldsbeholdere i mange glade farver, som lyser op og pynter overalt i jeres virksomhed, såvel inde som ude. Hvid, blå, rød er nogle af de farver, som vi kan levere affaldsbeholdere i.

Stort udvalg i affaldsbeholdere
Se de mange affaldsbeholdere her online i vores omfangsrige webshop. Vi kan tilbyde et stort antal forskellige affaldsbeholdere, modeller med eller uden pedal, med eller uden pynteramme og med eller uden låg.  Affaldsbeholdere i markedets bedste kvalitet og til nogle af markedets bedste priser. Hurtig levering lige til jeres dør på fordelagtige vilkår. I tvivl om noget? Kontakt os gerne for yderligere information og gode råd, vi er altid klare ved telefonerne.Affaldsbeholdere er ikke blot affaldsbeholdere men kan også være en pyntegenstand i flotte farver.
Se også vores udvalg af brandsikre affaldsbeholdere.Se det store udvalg af affaldsbeholdere her i vores webshop og bestil gerne online, vi holder åbent 24 timer hver dag, 7 dage om ugen og 365 dage om året. Vælg affaldsbeholdere fra Georg Rauh Miljø – det betaler sig.

Viser 1–12 af 46 resultater