Vi sender fragtfrit
Ved køb over 5000 kr.

Kontakt os på:
(+45) 43 62 44 44

Vores åbningstider:
Mandag-torsdag: 8.30 -16.00, Fredag: 8.30 -15.00

Transportvogne

Transportvogne med online køb og fri fragt
Skal du bruge nye transportvogne til kantinen, lageret eller et helt tredje sted? Når du handler her i webshoppen, får du ikke alene adgang til et stort online udvalg af transportvogne i høj kvalitet til et væld af formål og nogle af markedets bedste priser. Vi tilbyder også altid fri fragt, når du repræsenterer en virksomhed på en af landets brofaste øer, og når du blot handler for mere end 5.000 kr. eksklusiv moms. Køber du for mindre, betaler du 158 kr. for fragt og ekspedition.
Find transportvogne der matcher netop dine behov
Mulighederne er mange, når du køber din transportvogn hos Georg Rauh Miljø. Her finder du nemlig nemt og hurtigt lige præcis den model, du skal bruge, da vi for overskuelighedens skyld har inddelt vores transportvogne i følgende kategorier:
     Bakkevogne, bordvogne, etagevogne, gittervogne, hyldevogne,     indkøbsvogne, kurvevogne, ladvogne, pallevogne,     serveringsvogne, togvogne, tørrevogne samt en diverse gruppe.
<—————————————–Find undergrupperne i menuen til venstre lige under punktet TRANSPORTVOGNE.

 Fælles for dem alle er, at de er konstrueret i en robust kvalitet og med hjul, der garanterer en sikker og fleksibel brug af transportvognen i mange år frem. Samtidig kan du inden for de forskellige kategorier vælge mellem transportvogne i flere forskellige dimensioner og udformninger såvel som med varierende maksimalbelastning.
Har du brug for hjælp til at finde den rette transportvogn?
Der er mange faktorer, som du bør tage højde for, når du skal købe en eller flere transportvogne til din virksomhed. Med mere end 20 års erfaring i branchen og en lille stab af dedikerede medarbejdere, kan vi sikre dig lige præcis den rådgivning, der skal til for at sikre, at du vælger den rette model. Kontakt os derfor blot, hvis du har spørgsmål til valg og køb af transportvogn.

Viser 1–12 af 159 resultater