Vi sender fragtfrit
Ved køb over 5000 kr.

Kontakt os på:
(+45) 43 62 44 44

Vores åbningstider:
Mandag-torsdag: 8.30 -16.00, Fredag: 8.30 -15.00

Ladvogn & plateauvogn

Er du på udkig efter en plateau– eller ladvogn i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris? Her hos Georg Rauh Miljø fører vi et stort udvalg af både plateuvogne og ladvogne til et væld af formål. Du kan derfor nemt finde den rette ladvogn til lige præcis din virksomhed hos os. Når du har valgt, hvilken vogn du vil købe, kan du ydermere ved flere modeller vælge mellem hjul i luftgummi eller massiv gummi – alt efter hvor ladvognen skal bruges og dine individuelle behov.
Dine fordele ved at investere i en ladvogn i god kvalitet og i den rette model er mange. Her får du nemlig et robust værktøj med en lang levetid til at flytte rundt på alt fra papkasser til tung last i værkstedet, på lageret eller et helt tredje sted. For at få det optimale udbytte af din investering, er det imidlertid en god idé at bruge lidt tid på at finde den rette model. Du kan nemlig vælge mellem ladvogne med en eller to gavle såvel som hylder. Dertil kan du vælge mellem flere forskellige størrelser og lastkapaciteter.
Er du i tvivl om, hvilken ladvogn du skal vælge, er du også altid velkommen til at kontakte os. Så står vi klar med professionel rådgivning og til at hjælpe dig med at finde den rette model. Handler du for mere en 5000 kr., tilbyder vi ydermere fri fragt til virksomheder på alle brofaste øer i landet.

Viser 1–12 af 21 resultater