Kategorier

Affaldsspande til køkken

Hos Georg Rauh Miljø i Albertslund kan vi tilbyde flotte, rummelige og ikke mindst hygiejniske skraldespande til køkken, kantiner, restauranter med mere, hvor der stilles særligt høje hygiejniske krav. Se eksempelvis vores serie af skraldespande til køkken, som indgår i vores sortiment af indendørs affaldsbeholdere. Hos os er det nemt at finde en optimal løsning, der opfylder alle jeres behov. Vores "familieserie" omfatter blandt andet den mindste affaldsspand på 40 liter benævnt " Lillepigen", en 60 liters affaldsspand benævnt "Lillesøster", en 90 liters affaldsspand benævnt "Mormor" og den store 100 liters spand benævnt "Onkel", alle i stål og i diverse modeller og farver. En attraktiv kollektion af affaldspande til køkken, som vi kan tilbyde til fordelagtige priser.
Se og læs mere her i vores webshop og bestil også gerne jeres nye affaldsspande til køkken online.

 

Affaldsspande til køkken i en uovertruffen høj kvalitet

Find jeres nye affaldsspande til køkken her i webshoppen hos Georg Rauh Miljø. Affaldsspande til køkken i stål og i et sjældent flot design. Stort udvalg, mange forskellige modeller, attraktive priser og fordelagtige handelsbetingelser gør det nemt at vælge affaldsspande til køkken fra Georg Rauh Miljø. Vi er specialister i affaldshåndtering og kan tilbyde det meste inden for branchen, hvilket gør os særdeles velegnet som totalleverandør.
Tag gerne en rundtur her i webshoppen og se hvad vi kan tilbyde foruden affaldsspande til køkken, det er nemlig ikke så lidt.