Kategorier

Fødevare godkendte affaldsbeholdere

I serien af Fødevarebeholdere findes produkterne i rigtig mange farver, og vi har derfor opdelt beholderne i undergrupper, alt efter model/rumfang:

> Beholdere 40-60 liter
> Beholdere 70-90 liter
> Tilbehør

 

Hos Georg Rauh Miljø ved vi alt om affaldshåndtering. Vi kan tilbyde affaldsbeholdere i mange glade farver, som lyser op og pynter overalt i jeres virksomhed, såvel inde som ude. Hvid, blå, rød er nogle af de farver, som vi kan levere affaldsbeholdere i.


Stort udvalg i affaldsbeholdere

Se de mange affaldsbeholdere her online i vores omfangsrige webshop. Vi kan tilbyde et stort antal forskellige affaldsbeholdere, modeller med eller uden pedal, med eller uden pynteramme og med eller uden låg.  

Affaldsbeholdere i markedets bedste kvalitet og til nogle af markedets bedste priser. Hurtig levering lige til jeres dør på fordelagtige vilkår. I tvivl om noget? Kontakt os gerne for yderligere information og gode råd, vi er altid klare ved telefonerne.

Affaldsbeholdere er ikke blot affaldsbeholdere men kan også være en pyntegenstand i flotte farver.

Se også vores udvalg af brandsikre affaldsbeholdere.

Se det store udvalg af affaldsbeholdere her i vores webshop og bestil gerne online, vi holder åbent 24 timer hver dag, 7 dage om ugen og 365 dage om året.

Vælg affaldsbeholdere fra Georg Rauh Miljø – det betaler sig.