Kategorier

Affalds- og skraldespande

For at du lettest muligt kan finde den rigtige affaldsspand til dine behov, har vi inddelt vores produkter i tre overordnede kategorier:

> Indendørs

> Udendørs

> Brandsikre affaldsbeholdere


Pris, kvalitet og holdbarhed er normalt altid de vigtigste faktorer, når man skal anskaffe langvarige forbrugsvarer, det gælder også ved køb af affaldsspand.

Men kvalitet behøver ikke altid at koste en formue, specielt ikke her i webshoppen hos Georg Rauh Miljø.

Vi tilbyder nemlig et af markedets største udvalg af affaldsspande med et væld af anvendelsesmuligheder - og til faste, lave priser med kvaliteten helt i top.

Vi vejleder gerne omkring Arbejdstilsynets krav til brandsikkerhed. Adskillige af vores indendørs skraldespande er allerede godkendt af Dansk Brandteknisk Institut.


Hos Georg Rauh Miljø er en skraldespand er ikke blot en skraldespand. Kvalitet er vores varemærke. Vi har en skraldespand til såvel indendørs som udendørs anvendelse, masser af alternativer med forskelligt rumindhold.

Her i webshoppen findes et stort udvalg, og også den helt rigtige affaldsspand som tilgodeser jeres behov.

Er I på udkig efter en rummelig affaldsspand i en robust konstruktion og et flot design, der kan holde til lidt af hvert i et opslidende miljø som f.eks. kantiner, storkøkkener eller indenfor levnedsmiddelindustrien? Så kan I med fordel købe en af vores indendørs affaldsspande i rustfrit eller pulverlakeret stål, der fås i størrelser fra 40 til 120 liter.